Op zoek naar Inspiratie over ondernemerschap, groei of innovatie?

Impact Masters verzorgt Keynotes presentatie voor MKB ondernemers

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien. Maar in de praktijk is 80% van de MKB bedrijven in Nederland stabiel of zelfs krimpend. Wij vinden dat dat anders kan en moet. En daarom helpen we ondernemers met hun groeiambities door middel van onze presentaties. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren!

KEYNOTE DE 7 BOUWSTENEN VAN EEN SNEL GROEIEND BEDRIJF

Elk bedrijf is opgebouwd uit 7 bouwstenen. Om te groeien zul je op de verschillende onderdelen de juiste dingen moeten doen. Maar dan moet je wel weten waar in jouw bedrijf het werk zit. In deze presentatie nemen we je mee in de wereld van groei en inspireren we je wat je hier in de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf aan kunt doen. Met humor en voorbeelden uit de praktijk. Want elk bedrijf is uniek, maar de groei die een bedrijf doormaakt is dat in het geheel niet. En daar kan jij als ondernemer van leren!

Moet je uberhaupt willen groeien?

Is groeiambitie nodig om te kunnen overleven of is het een keus die je al dan niet kunt maken?

Wat hebben snel groeiende bedrijven met elkaar gemeen?

Alle snel groeiende bedrijven hebben zijn opgebouwd uit 7 bouwstenen. We leren je welke dit zijn en wat je op de verschillende onderdelen moet doen om het verschil te maken.

Wat kan jij als ondernemer doen in de praktijk van jouw bedrijf?

Een groeistrategie hebben is niet hetzelfde als ook daadwerkelijk groeien. Wat kan jij als ondernemer doen om concreet de meters te maken die je voor ogen hebt?

Wat zeggen anderen erover?

“Ik vond de presentatie echt super. Veel nieuwe dingen geleerd en vooral enorm geïnspireerd. Van mij mocht de presentatie uren duren!”

Sanne Osinga - Budgetcare

“Ik had hoge verwachtingen… Die zijn zeker overtroffen. Thanks Bastiaan”

Martijn Dijkhuizen - SMAAC

"Toffe afwisseling tussen high level en diepgang. Tastbare voorbeelden. Ga zo door!”

Tim Janssen - Chain Logistics

"Interessant, soms ook Eye-openend. Compact, komt op het juiste moment gezien de ontwikkelingen binnen mijn bedrijf (en mijzelf).”

Marcel Hesp - Electromind

“Plezierig! Lekker, vlot en interessant. Doet je goed nadenken over alles wat er besproken is.”

Luuk Bravenboer - Youngstars Uitzendbureau

Andere presentaties

Innovatie: Niets nieuws onder de zon

Elke succesvolle onderneming moet zich aanpassen aan de snel veranderende markt om zich heen. Maar in de praktijk is dat nogal eens een behoorlijke uitdaging. In deze keynote gaan we in op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van innovatie. Want vanuit technologie is er een boel veranderd de laatste jaren. Of misschien toch ook weer niet en is er eigenlijk niet zoveel nieuws onder de zon... In deze presentatie nemen we je mee in de wereld van innovatie.


Maatwerk presentatie?

We werken graag mee aan een presentatie op maat voor je event. Op het gebied van ondernemerschap, groei en innovatie hebben we veel expertise en denken graag mee over de juiste boodschap voor jouw event. Inspiratie, inhoudelijk de diepte in, of concreet aan de slag met een bepaald onderwerp? Er is veel mogelijk.

OVER BASTIAAN VAN DEN NOORT

Bastiaan helpt als groeiexpert ondernemers en hun teams om het bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hij geeft hier masterclasses, groeiprogramma's en business coaching over. Hij heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen helpen met hun groei en heeft gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdan en Nyenrode Business Universiteit. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in het achterhoekse Lochem en is in zijn vrije tijd fanatiek sporter (kickboxen).

HEB JE EEN EVENT WAAR WE MOETEN SPREKEN?

De komende maanden hebben we 3 presentaties beschikbaar die we -zonder kosten- kunen geven voor Business clubs of events voor MKB ondernemers. Heb jij een event of gelegenheid waar we moeten spreken? Laat het ons direct weten en wellicht komen we binnenkort bij jou!

De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf

NU TIJDELIJK 3 PRESENTATIES BESCHIKBAAR VOOR €0,00

No strings attached. We komen ook niets verkopen.