Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw event, congres, netwerkbijeenkomst, seminar of workshop?

  • Bestaat jouw publiek uit ondernemers of managementleden die toe zijn aan de volgende stap; het groeien van de onderneming?
  • Worstelen zij met (groei)strategieën, marketing en concepten?
  • Hebben ze behoefte aan inspiratie en praktische tips op het vlak van het tillen van de onderneming naar een hoger level?
  • Wil je de neuzen van jouw werknemers 1 kant op krijgen tijdens deze belangrijke (groei)fase van het bedrijf?

Bastiaan van den Noort komt hen (en jou) graag helpen als spreker!

Keynote presentatie: “De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf”

Keynote presentatie: “In 5 Stappen naar een snelgroeiend Bedrijf met Impact”
Een presentatie waarin we inzoomen op het “Vliegwiel van Impact”. Met deze, keer op keer bewezen, groeimethodiek zetten we jouw MT en onderneming in een hogere versnelling. We bespreken hoe we iedereen op dezelfde pagina krijgen en houden en hoe je beter en sneller wordt in het behalen van je allerhoogste prioriteiten.

Workshop: “De Kickstart naar een snelgroeiend Bedrijf met Impact”
Tijdens deze anderhalf uur durende workshop behandelen we het “Vliegwiel van Impact” en leg ik uit hoe je in 5 stappen een snelgroeiend bedrijft ontwikkelt. Tegelijkertijd gaan we er samen concreet mee aan de slag! Door de concrete handvaten die ik bied tijdens deze intensieve workshop kom je er gegarandeerd beter uit en staat de onderneming aan de start van een nieuw tijdperk. En heb je concrete handvaten om toe te passen bij het laten groeien van de organisatie.

***Masterclass2

De hierboven genoemde voorbeelden zijn ter indicatie. Keynote presentaties en workshops worden altijd afgestemd op het publiek en de situatie. Dit geldt voor zowel de inhoud als de vorm en duur, zo worden uiteraard de beste resultaten geboekt: een succesvol event en meest interessante informatie en begeleiding voor de toehoorders.

Bastiaan kan goed improviseren en zijn verhalen zijn altijd inspirerend, dynamisch, interactief, herkenbaar en vol humor. Door zijn jarenlange ervaring bij zowel de grote corporates als het MKB kan hij praktische tools en voorbeelden geven die iedereen op scherp zetten en hij daagt je dan ook ter plekke uit zelf je impact te vergroten!

Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen via telefoonnummer 084 830 55 67 of mail ons op: info@impactmasters.com