Hoe we beoordeeld worden door onze klanten

Het meest trots zijn we natuurlijk op de enorm hoge waardering  van onze klanten. Deze houden we bij door het meten van de Net Promotor Score (NPS). Daaronder vindt je de ervaringen in hun eigen woorden.

Update: Q1 2023

Onderstaande score betekent in ons geval dat 67% van onze klanten ons met een 9 of 10 heeft beoordeeld. Er zijn nog geen klanten geweest die een 6 of lager hebben gegeven, waarmee de Net Promotor Score op een geweldige 67 punten uitkomt!

Wat betekent deze NPS score?

Wat onze klanten zeggen

over de groeiprogramma’s

Judith Geurkink

Directeur, 2Work

Heel intens, goed en verbindend. Het heeft mij aangenaam verrast hoe mijn team hierop aansloeg en hoe zij hier energie van kregen. Dat lag ook zeker aan de inzet van Bastiaan en hoe hij dit bevlogen, maar ook heel concreet wist te brengen. Ik ben daar blij mee en er is ontzettend veel goede zin om dit traject van een jaar door te gaan. Op naar groei!

Patrick Groenewegen

Directeur, Ithaka Academie

Bastiaan is 1 positieve bom van energie, kwetsbaar en staat in zijn kracht, de sessies met hem geven mij bevestiging op mijn inzichten en vertrouwen in het werk dat ik doe en focus op de zaken die belangrijk zijn voor de groei van het bedrijf en ik daardoor beter weer te prioriteren.

Debbie Luza

HR & Finance, Sterk In Led BV

Bastiaan heeft de sessie op een prettige manier vorm gegeven en door goede vragen te stellen ons de juiste richting getoond voor ons bedrijf.

Jordan van Est

Directeur, Open Circle Solutions

Bastiaan heeft ons heel goed begeleid om te vinden hoe de gewenste groei voor de komende jaren eruit kan gaan zien. Het zijn sessies waar we veel energie van hebben gekregen.

Gert-Jan Dekker

Directeur-Bestuurder, Rataplan

Het was een fijne samenwerking waarbij het bedrijf onder de loep genomen is en ik inzicht heb in de te nemen stappen op korte en lange termijn. De directe stijl en hoog tempo waardeer ik enorm.

Laura de la Mar

Oprichter, Gastvrijheid in Bedrijf

Good. He triggers the right conversations and makes good summaries of what we discussed.

Ola Grzelsky

Chimp Happiness Officer, Chimpworks

Bastiaan is a gifted facilitator of highly difficult topics that are crucial to a company surviving and thriving.

Sharath Kowligi

Strategy, Chimpworks

Bastiaan coacht ons nu 1,5 jaar en het heeft ons ontzettend geholpen om meer grip te krijgen op de groei van onze onderneming. Hij weet met zijn methode en ervaring structuur aan te brengen en hij laat je inzien waar de kracht (het vliegwiel) van de onderneming inzit. Hij weet ook heel goed hoe je dit vliegwiel harder kan laten draaien. Daarnaast weet hij op een prettige manier de vinger op de zere plekken te leggen en zo ook de kwetsbaarheden van je onderneming (en jij als ondernemer) scherp te krijgen. Het is heel prettig samenwerken met Bastiaan. Effectief met een goede dosis humor erbij!

Maarten Vosselman

Eigenaar/partner, De Bolster Biologische zaden

Het was erg goed om te zien hoe jij de discussie leidt. op een heel natuurlijke manier wel de vinger op de pijnpunten leggen, en zorgen dat er een gezamelijk gedragen oplossing komt te liggen. Het helpt ons echt om de focus te houden op de onderwerpen die belangrijk zijn, en niet te verzanden in kleinigheden. Het is ook gewoon een manier van teambuilding.

Jij bent echt nodig om de focus te houden, en te helpen tot een conclusie te komen. Ook kun jij de soms harde conclusies, of moeilijke beslissingen duidelijk verwoorden, en aanvaardbaar maken voor de hele groep. Het zijn heel open discussies, en alles is bespreekbaar.

Frans Carree

De Bolster Biologische zaden

Meer inzicht in de grote lijnen van het bedrijf; positieve energie en nieuwe doelen!

Mayra Huzen

De Bolster Biologische zaden

Deskundig, prettig, positief, informeel, benaderbaar, standpunt innemend.

Echt knap hoe je deze sessie ook deze keer weer faciliteerde, tussen het strak houden van de agenda en het durven loslaten. Daarnaast: houd ons scherp; we moeten het niet meer over details hebben. Duidelijk!

Ivo Haenen

Data specialist, De Bolster Biologische zaden

Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Bastiaan was het meteen een en al positive vibes. Het is overduidelijk dat hij ver boven de stof staat en dus inhoudelijk meteen veel waarde toevoegt. De echte kracht van Bastiaan zit in de combinatie van zijn ervaring, kennis en persoonlijkheid. Een unieke, scherpe, positief ingestelde kerel die ervoor zorgt dat je verder komt, concreet en actiegericht. Mijn business (H.E.L. Shooter) is niet een standaard winkel, en om het goed te begrijpen, moet je echt wel even erin duiken om alle lagen te ontrafelen. Wat mij opviel is dat hij direct bij onze eerste meeting al naar de kern kon komen en verder zelfs. Je hebt coaches die laten jou zeggen wat je eigenlijk al weet, en je hebt coaches die jou laten ontdekken wat je nog niet bewust wist. Bastiaan is voor in die laatste categorie, en dat is zeldzaam en extreem waardevol!! Bedankt Bastiaan! Ik kijk enorm uit naar onze verdere samenwerking.

Marc Pollen – H.E.L. Shooter

Bastiaan heeft ons geholpen om de koers te bepalen. Vier intensieve sessies met 5 collega’s. Verschillende coaching gesprekken met mij en mijn compagnon. Bastiaan kent zijn methodes en leerde ons in korte tijd goed kennen. Hij weet iedereen mee te nemen en op één lijn te krijgen. Het klopt wat ze zeggen: “get a coach”! En Bastiaan is een goeie.

Matthijs Collard – Partner Hike One/Unitid

Nadat wij Bastiaan inhuurd hadden voor een kwartaal zijn wij opnieuw om de tafel gegaan met als resultaat dat wij een lange termijn samenwerking zijn aangegaan met elkaar. Inmiddels is er een sterkere drive, verlopen de vergadering nog beter en hebben we een betere focus. Bastiaan is daadkrachtig, heeft een sterke focus en is terzake kundig. Bovenal is hij oplossingsgericht. Tenslotte is Bastiaan een prettige person om mee te werken. Reden genoeg om hem van harte aan te bevelen.

Jeroen van het Kaar – Directeur Intermediair Groep Holland

Na 10 jaar zelfstandig ondernemerschap vond ik het tijd om eens opnieuw naar mijn business te kijken. Bastiaan heeft in een kort tijdsbestek inzichtelijk gemaakt waar de groei zit, hoe ik mijn sales & marketing nog beter in kan richten en, heel belangrijk, hoe ik kan sturen op cijfers. Naast zijn deskundigheid heeft Bastiaan ook nog eens een aanstekelijk enthousiasme wat maakt dat ik met vertrouwen de volgende fase van mijn ondernemerschap in ga!

Saskia Paulissen

over onze masterclasses

Beste Bastiaan, Ik wilde je nog even laten weten dat ik zeer enthousiast bent over de gevolgde training Zakelijke Groei die jij aan de ACE gegeven hebt. Alle puzzelstukken vallen op zijn plaats. Ook de wijze waarop je de training gaf en de improvisatie sprak me enorm aan en hoop dan ook dat wij de training niet alleen omzetten in plannen maar ook deze plannen concretiseren. Ik verwacht dan ook dat jij hierbij een belangrijke rol kunt spelen. Nogmaals hartelijk bedankt en tot snel.

Rob Jansen – Directeur Chain Logistics

Inspirerende trainer! Geeft koers en daagt je uit. Challenges en inspires you as a trainer!

Desiree Curfs _ Cedris/Patijnenburg

Bastiaan, wat was de training fantastisch. In 1 dag een Masterclass Rockefeller Habits en wij zijn helemaal geïnspireerd geraakt en gaan er vol mee aan de slag. Echt een super dag met jou als ervaren, vakkundig en zeer plezierig trainer. Dank je wel.

Jaap Logge – Directeur/eigenaar Buro Logge

De masterclass Rockefeller Habits is van toegevoegde waarde voor elke organisatie, het enthousiasme en de toewijding van Bastiaan geeft extra waarde. Een trainer met echte impact.

Esther van Dijk

HR Manager, Karo Pharma

Ik heb bij Bastiaan de Master Class Rockefeller Habits mogen volgen. Mede door de wijze waarop Bastiaan de Master Class leidde was dit voor mij een zeer goed besteedde en effectieve dag. De Masterclass is een effectief middel om een heldere focus op de groei doelen, kern competenties en prioteiten van de eigen organisatie te krijgen.

Patrick Ijnsen – Directeur Van ’t Hek Groep

I’ve enjoyed working with Bastiaan. His drive, enthousiasme and challenging approach, due to his true business experiences and out-of-the-box thinking, is inspiring.

Frank Hogguer

Managing partner, Blanchard Nederland

over onze presentaties

De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf

Gemiddelde beoordeling: 8,6 Aantal ontvangen beoordelingen: 234

Fris en helder zicht op abstracte materie.

Klaas Soellaart

GDW Willems

Bekend verhaal maar door jouw verhaal weer heel verfrissend! En helder! Eigenlijk al 10x gehoord maar toch nu weer leuk, enthousiast, luchtig en speels gebracht. Top!

Lisette Goes

Colour Business

Heel leerzaam, vernieuwende kijk op dingen!

Nico Hamakers

Enigie

Leerzaam, veel bedrijven vergeten hun purpose en gaan al snel automatisch over de operationele kant.

Roy Spitters

Institute of Ideas

Inspirerend en leerzaam!

Bram Verbunt

Saillant Design

Helder verhaal en goede tips om met ondernemers te bespreken.

Hester Benschop

Rabobank

Helder! In vogelvlucht wordt je meegenomen in hoe je jouw bedrijf kunt opbouwen.

Lyan Appel

Appel Ontwerpt

Gepassioneerd, confronterend en zeer praktisch.

Natasja Driessen

Beliefs Advies

Inspireren kun je niet leren, dat is wie je bent! Het was top!

Jolanda van der Steen

La Fontaine

Ik vind het een helder verhaal en ik hou van deze manier van presenteren.

Margriet van Oeveren

Welness Nieuwekerk

Duidelijk. No nonsense.

Harry Verel

Schadebo

Lekker van nu.

Bernard van Boxtel

B-Link

Helder. Toepasbaar. Met plezier verteld en naar geluisterd.

Ingrid Rozema

Vatched

Deels bevestigend en groot deel leerzaam.

Henny Game

City Stewart Nederland

Inhoud goed, keurige en prettige structuur.

Martijn Dost

Coaching by Martijn

Inspirerend, ook wel een beetje confronterend.

Natasja Aalstijn

Bedrijfscartoons

Zeer, zeer leerzaam. Hoop zaken weet je al maar goed om je groei gestructureerd te bezien.

Bart Huisinga

Bartmanzboot

Deels bevestigend en groot deel leerzaam.

Henny Game

City Stewart Nederland

Eindelijk een goed inhoudelijk verhaal met overtuigingskracht en inspiratie!

Anouk Drayer

Noux