ONZE WHY

OMDAT EEN BETERE WERELD ONDERNEMERS NODIG HEEFT DIE IMPACT MAKEN

Wij geloven dat de wereld beter kan en moet op veel gebieden. En we geloven in verandering vanuit ondernemerschap.

Daarom zijn wij gecommiteerd om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien, zodat zij de impact kunnen maken die de wereld nodig heeft.

Dit is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Groei expert Bastiaan van den Noort

Impact Masters is opgericht door Bastiaan van den Noort. Vanuit zijn achtergrond in de Media (Media Landscape) en TV (Endemol) heeft Bastiaan gewerkt met grote bedrijven als ABN AMRO, Shell, Total, Bruna en Randstad en Albert Heijn. Vanaf 2009 is hij fulltime ondernemer, eerst als oprichter van Fair ’n Square en later als freelance business developer, waar hij strategieën, concepten en markten ontwikkelde voor opdrachtgevers. Wat hij toen uitvoerend deed, is waar hij nu ondernemers in traint en coacht. Ondernemerschap en Groei zijn zijn passie en vak. Hij heeft er over gedoceerd aan o.a. de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode Business Universiteit. Bastiaan is vader 2 kinderen en woont met zijn gezin in het Achterhoekse Lochem. In zijn vrije tijd is hij fanatiek sporter (kickboksen, obstacle runs) en liefhebber van theater en kleinkunst.

Jack Daly
David Allen

Growth Team:

Dorien Zwarthoed-Stoker

Dorien Zwarthoed-Stoker

Operations & Support

Erkend Stagebedrijf
Bastiaan van den Noort

Bastiaan van den Noort

Oprichter/Eigenaar

Laura Loos

Laura Loos

Tech support

Sybrich Willemsma

Sybrich Willemsma

People Expert

Baukje Sidler

Baukje Sidler

Finance

Wilco Hoogenboom

Wilco Hoogenboom

DISC Expert

Partners:

Twelve Waves
Innoboost

 Meer dan 300 bedrijven gingen je voor, waaronder: 

Wat anderen over ons zeggen:

Matthijs Collard

Matthijs Collard

Partner Unitid Interaction Designers

“Bastiaan heeft ons geholpen om de koers te bepalen. Vier intensieve sessies met 5 collega’s. Verschillende coaching gesprekken met mij en mijn compagnon. Bastiaan kent zijn methodes en leerde ons in korte tijd goed kennen. Hij weet iedereen mee te nemen en op één lijn te krijgen. Het klopt wat ze zeggen: “get a coach”! En Bastiaan is een goeie.”
Jeroen van het Kaar

Jeroen van het Kaar

Algemeen Directeur Intermediar Groep Holland

“Nadat wij Bastiaan inhuurd hadden voor een kwartaal zijn wij opnieuw om de tafel gegaan met als resultaat dat wij een lange termijn samenwerking zijn aangegaan met elkaar. Inmiddels is er een sterkere drive, verlopen de vergadering nog beter en hebben we een betere focus. Bastiaan is daadkrachtig, heeft een sterke focus en is terzake kundig. Bovenal is hij oplossingsgericht. Tenslotte is Bastiaan een prettige person om mee te werken. Reden genoeg om hem van harte aan te bevelen.”
Raymond Kuijken

Raymond Kuijken

Procurement & Logistics Manager @ Libra Energy

Ik heb het genoegen gehad om de masterclass “Scaling Up” te mogen volgen bij Bastiaan. Zijn natuurlijke enthousiasme en zijn open manier van communiceren hebben er mede toe bijgedragen dat deze masterclass daadwerkelijk van toegevoegde waarde is geweest voor mijn ideeen mbt een duidelijke en heldere toekomstvisie voor ons bedrijf. Een aanrader dus!!!!
Desiree Curfs

Desiree Curfs

Bestuurslid at VNO-NCW

Inspirerende trainer! ‪Geeft koers en daagt je uit‪
Challnge en inpires you as a trainer