Impact Business Mastery Jaarprogramma 2017

Creëer in 2017 een doorbraak in groei!

Je bedrijf gaat goed, maar je weet dat er meer in zit. Je wilt en kunt doorgroeien naar het volgende niveau, maar dat lukt je niet alleen of zomaar. Dan is dit je kans om verder te komen!

Herken jij je in 1 van deze situaties:

 • Je bedrijf loopt best goed en je hebt inmiddels in de praktijk bewezen dat je je hoofd boven water kunt houden. Je beheerst je vak en daarmee is de basis van je bedrijf inmiddels wel stevig gelegd. Echter hik je nu voor je gevoel tegen een drempel aan. Je weet dat er meer in zit, maar de omslag daar naar toe is best een uitdaging.
 • Je bent operationeel tot over je oren betrokken bij al het werk en hebt daarmee weinig ruimte om ook die overstijgende taken goed op te pakken. De grilligheid van het bedrijf maakt het vaak hollen of stilstaan. Bij hollen regeert de waan van de dag en bij stilstaan ben je druk om ook de kosten weer op een beheersbaar niveau te krijgen. Je gaat voor je gevoel 2 stappen vooruit en 1 achteruit en blijft hierdoor hangen in een fase die je eigenlijk al door had willen zijn.

bastiaan

Laat me je helpen, je hebt namelijk groeipijn. En die pijn kan verdomd lastig zijn als je ondernemer bent. Herken je dit? Je bent langzamerhand op een keerpunt van je bedrijf aanbeland en wilt nu doorgroeien naar het volgende niveau. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Je werkt waarschijnlijk harder dan goed voor je is. Dat weet je zelf best wel, maar ook je partner en kids hebben je dat inmiddels ook al wel laten weten. It sucks, doesn’t it? Fysiek houdt je het wellicht nog wel even vol, maar ook mentaal merk je dat alle effort zijn tol begint te eisen. Hollen of stilstaan is een zware sport toch? Het brengt je soms aan het twijfelen aan je eigen capaciteiten als ondernemer, want dat betekent toch wat meer dan alleen goed zijn in je vak heb je ervaren. Je weet dat je niet jaren in deze fase wilt en kunt blijven hangen, maar hoe breek je hier nou doorheen?

Wees gerust: Waar jij bent, zijn velen voor je al geweest. Sterker nog, elk bedrijf dat nu groot is heeft ooit gestaan waar jij nu staat. Dat is natuurlijk een dooddoener, maar weet daarmee ook dat de fase waar je nu bent niet een probleem hoeft te zijn. En al zeker geen einde.

Wat je alleen nodig hebt is een beetje hulp. En dan van iemand die weet waar jouw uitdagingen over gaan en die een plan heeft om hier doorheen te helpen.

En dat is exact wat dit programma je kan bieden. Het Impact Business Mastery Groeiprogramma is erop gericht om jou door te laten groeien naar het volgende niveau met je bedrijf. De belangrijkste succesfactoren zitten er namelijk in verwerkt. Je krijgt

 • Een plan, ofwel een bewezen methode om je groei langs te organiseren.
 • Een team van gedreven ondernemers die allemaal in dezelfde fase als jij zitten.
 • Een coach, die je de route wijst, je sparringpartner is en die zorgt dat je de benodigde input levert.

De belangrijkste resulaten van het programma voor het bedrijf zijn:

 • Focus, of zoals Stephen Covey het zegt: “The main thing is to keep the main thing the main thing.”
 • Snelheid, Elk kwartaal worden we beter en sneller in het behalen van de allerbelangrijkste prioriteiten
 • Schaalbare organisatie, zorgt ervoor dat de groei ook gemanaged kan worden binnen het bedrijf en dat bottlenecks tijdig worden opgelost.

Aanmeldknop oranje

 


Het programma wordt gegeven door Bastiaan van den Noort

Een ervaren trainer en coach, die inmiddels honderden ondernemers en hun teams heeft mogen begeleiden met hun groeiplannen.

Dit is wat een aantal van zijn klanten over hem hebben gezegd:

Bastiaan, wat was de training fantastisch. In 1 dag een Masterclass Rockefeller Habits en wij zijn helemaal geïnspireerd geraakt en gaan er vol mee aan de slag.
Echt een super dag met jou als ervaren, vakkundig en zeer plezierig trainer. Dank je wel.

– Bob, Directeur interieur inrichting zakelijk-

Ik wilde je nog even laten weten dat ik zeer enthousiast bent over de gevolgde training Zakelijke Groei die jij aan de ACE gegeven hebt. Alle puzzelstukken vallen op zijn plaats. Ook de wijze waarop je de training gaf en de improvisatie sprak me enorm aan en hoop dan ook dat wij de training niet alleen omzetten in plannen maar ook deze plannen concretiseren. Ik verwacht dan ook dat jij hierbij een belangrijke rol kunt spelen!

– Rob Jansen, Directeur Chain Logistics-


 

In dit programma ga je onder andere bereiken/leren: 

 • Hoe je de Rockefellar Habits groeimethodiek kunt toepassen in jouw bedrijf
 • Waar de groeikansen liggen die het best passen bij jouw bedrijf
 • Hoe je een strategisch plan opstelt dat op 1 pagina past
 • Hoe je je strategie kunt delen met de rest van je team
 • Hoe je focus houdt bij de uitvoering van je plannen
 • Hoe je de waan van de dag vermijdt
 • Hoe je elk kwartaal in staat kunt zijn om de allerbelangrijkste prioriteiten te behalen.
 • Hoe je door gebruik te maken van de groep je je resultaten kunt versnellen.
 • Hoe je een vast ritme kunt gebruiken om sneller vooruit te komen.
 • Hoe je meet of je nog op koers ligt
 • Wat de belangrijkste indicatoren zijn om te bepalen of je op koers ligt van zowel het bedrijf als individueel

Dit unieke programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Masterclass Core & Strategie (2 dagen)

In deze eerste Masterclass gaan we concreet aan de slag met de strategie van je bedrijf. We beginnen bij de kern van je bedrijf en gaan op zoek naar de essentie. Waarover gaat jouw bedrijf nou echt en wat maakt jou uniek? Wie zijn je klanten en welk uniek aanbod biedt je hen?

Vanuit de kern stellen we je strategie op en bepalen een inspirerend doel voor de lange termijn, of zoals Jim Collins het noemt een Big Hairy Audaciuos Goal (BHAG).

Deze strategie vertalen we vervolgens door naar een hyperconcreet plan waar je het komende kwartaal mee aan de slag gaat, zodat je in 2017 een goede start maakt met het versnellen van je groei.

 • Advanced Business Mastery (2x 1 dag)

Dit zijn twee dagen in het programma waar we de verdieping opzoeken op een aantal specifieke groeionderwerpen. We kijken naar de menskant en naar de proceskant in People & Process en we optimaliseren de financiële situatie van het bedrijf in de Profit & Cash Mastery. Deze dagen gaan we echt de diepte leggen we de lat hoog.
Masterclass2

 • 3 x Quarterly growth session (3x 1 dag)

In 2017 komen we elk kwartaal een dag bij elkaar om te werken AAN ons bedrijf in plaats van erin. De ervaring leert dat gestructureerd tijd vrijmaken hiervoor een enorme impact heeft op de snelheid in de organisatie. Door elk kwartaal terug te kijken en de voortgang te volgen houdt je de vinger goed aan de pols en kunnen zaken niet meer ongemerkt op de lange baan belanden. We bepalen de voortgang op basis van het jaarplan (dat weer is opgesteld op basis van je strategisch plan) en bepalen de prioriteiten voor het komend kwartaal.

 • Final session 2017 (1 dag)

Het programma wordt afgesloten met een laatste sessie aan het eind van 2017. We vieren onze successen met de gehele groep en leggen de basis voor de verdere voortgang naar het nieuwe jaar. 

 • Buddy coaching en de besloten LinkedIn groep

Naast de 1-1 coaching is het werken in een groep ook enorm van toegevoegde waarde. Alle ondernemers in de groep zitten in dezelfde fase van hun bedrijf en daarmee is het enorm leerzaam en verrijkend om je successen en uitdagingen te delen met de groep. Zo help je elkaar verder. Dit geldt niet alleen voor tijdens de groepsessie, maar vooral ook er tussendoor. Hiervoor werken we met een buddy systeem, maar ook is er een besloten Linkedin groep, waar je al je vragen kunt delen met de groep en met Impact Masters zelf.

 • Maandelijkse Mastermind sessies (online)

In deze maandelijkse sessies komt de groep online samen. In de mastermind sessie staat het elkaar verder helpen centraal. Je deelt je uitdagingen en hulpvragen en krijgt vanuit het gehele team feedback en concrete hulp. In het verlengde van de Facebook groep zijn deze sessies gericht op meer inhoudelijke verdieping.

 • Persoonlijke coaching sessies (telefonisch 2 sessies)

Je ontvangt binnen het programma ook persoonlijke coaching van Bastiaan. Voor veel klanten is het enorm waardevol dat er ruimte is om te sparren over de uitdagingen en ideeën met iemand van buiten het bedrijf. Dat is exact waar deze sessies voor zijn.

Alle groepssessie worden gegeven op een inspirerende locatie en zijn inclusief Koffie, thee, water en een fijne lunch.


Bastiaan van den Noort

Het gehele programma wordt gegeven door Bastiaan van den Noort. Bastiaan heeft inmiddels honderden ondernemers en hun teams mogen trainen en coachen bij het vormgeven van de groei van hun bedrijf. Bastiaan heeft als docent Zakelijke groei gewerkt op Nyenrode Business Universiteit en was jarenlang gecertificeerd trainer in de Rockefellar Habits groeimethodiek bij Scaling Up Company. Dit is de Nederlandse tak van Gazelles International, het bedrijf achter deze internationaal bewezen methode.

Bastiaan is zelf ondernemer en heeft als (zelfstandig) business developer ruim 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van groeimogelijkheden.


Belangrijker dan de kosten is natuurlijk de vraag, wat het programma je oplevert

Stel je daarom eens de vraag: hoeveel het op zou leveren als je met dit programma 10% extra omzet kan realiseren.

Kortom, wat kost het je om niet mee te doen?

Met dit programma ben je daarnaast aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer je dit allemaal zelf zou organiseren.

De investering voor een Incompany groeiprogramma met al deze onderdelen kost normaliter al snel meer dan € 20.000,-

Dit programma is echter specifiek gericht op ondernemers met een (relatief) klein bedrijf (tot 10 personen) Voor deze groep vormt deze investering vaak een drempel. Daarom wordt dit programma nu aangeboden voor een uniek lage prijs.

Hiermee wordt de kennis die normaliter alleen voor grotere bedrijven bereikbaar is nu ook aangeboden voor kleinere ondernemers.

 •  De reguliere investering voor het programma bedraagt € 9.997,-
 • Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. Je betaalt dan eenmalig € 997,-, gevolgd door 11 maandelijkse termijnen van € 927,- De totale investering bedraagt in dat geval € 11.194,-.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.


Geweldige IBM 2017 Deal

Indien je je aanmeldt vóór 1 februari 2017 geldt het voordelige aanbod.

 • De investering bedraagt dan slechts € 7.997,- eenmalig.
 • In termijnen betaal je eenmalig € 997,-, gevolgd door 11 maandelijkse termijnen van € 747,- De totale investering bedraagt in dat geval € 9.214,-.

Je hebt hiermee voor een uniek lage prijs toegang tot dit bijzondere programma.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.


Dit programma is niet voor iedereen.

Het is specifiek gericht op ondernemers met een bedrijf tussen de 2 en 15 personen. Dit zodat alle deelnemers in dezelfde groeifase zitten.

Alle deelnemende ondernemers worden door Impact Masters gescreend. Alleen ondernemers met ambitie die eraan toe zijn om door te groeien naar het volgende niveau kunnen deelnemen. Het programma is bijvoorbeeld niet voor starters, of voor zzp-ers die op “uurtje factuurtje” basis (willen blijven) werken.

 • Alleen ondernemers die hun bedrijf in de praktijk bewezen hebben en nu willen doorgroeien worden toegelaten.
 • Daarnaast is er (zeer) beperkt ruimte. Er is slechts plaats voor 10 bedrijven in dit programma. Dit zorgt ervoor dat alle ondernemers voldoende individuele aandacht krijgen om ook echt verder te komen.
 •  Dit programma is een primeur en biedt mede door de lage investering een unieke kans. Volgende edities van dit programma zullen niet tegen dezelfde prijs aangeboden worden.

Denk je in aanmerking te komen voor dit programma en wil je een plaats reserveren, vul dan onderstaand je gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een kennismaking, waarbij we wederzijds bepalen of we gezamenlijk met dit programma willen starten.

MELD JE NU AAN!

Aanmeldknop oranje


 

 

Misschien vraag je nog af of het programma wel geschikt is voor je? Omdat je bijvoorbeeld al een strategie hebt opgesteld? Of zelf ook al een kwartaalmeeting houdt? Vul dan alsnog je gegevens in, zodat we samen kunnen bekijken of het programma geschikt is voor je. Indien dit niet het geval is, zit je ook nergens aan vast.

 

Aanmeldknop oranje