1-op-1 Impact Sessie

In zeven stappen naar een snelgroeiend bedrijf met Impact!

 

Als ondernemer ben je gedreven en gepassioneerd over je bedrijf. Maar je bedrijf draait al lang niet meer alleen om jou. Je wilt doorgroeien naar het volgende niveau, maar dat gaat niet vanzelf…

Goed dat je ons hebt gevonden!

Doorgroeien is een ander vak dan opstarten. Daar ben je inmiddels wel achter.

Hoe groter het team wordt hoe moeilijker het wordt om de juiste spirit erin te houden. En het tempo!

Zaken blijven te lang liggen, belangrijke verbeteringen kosten te veel tijd en het hele bedrijf is ontzettend druk, maar ook met de dingen die er ECHT toe doen?

Geen nood. Waar jij last van hebt is groeipijn. Je bent langzamerhand met je bedrijf op een keerpunt aanbeland en wil nu doorgroeien naar het volgende niveau. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Je kunt het namelijk niet (meer) alleen. Je hebt je team er ook bij nodig. En het blijkt in de praktijk best lastig om  iedereen op dezelfde pagina te krijgen en te houden. Maar je moet hier ook doorheen. Stil blijven staan is geen optie voor je. Daarvoor ben je geen ondernemer geworden. En je kunt het je simpelweg ook niet veroorloven. Stilstand is achteruitgang en dat kan je je niet veroorloven in deze razendsnel veranderende markt. Het is doorgroeien, of langzaam afsterven…

Wees gerust: Waar jij bent, zijn velen voor je al geweest. Sterker nog, elk bedrijf dat nu groot is heeft ooit gestaan waar jij nu staat.

En er is veel geleerd van hun stappen en fouten. Kennis waarmee jij je voordeel kunt doen en voorkomt dat jij opnieuw in dezelfde valkuilen gaat stappen. Wat jij zoekt is een groeimethodiek. Een marsroute langs de valkuilen die bij jouw groeifase horen.

Dat is exact wat Impact Masters voor je kan betekenen. Onze Impactsessie gaat er volledig over. Geen college over de theorie, maar concreet aan de slag met de praktijk van jouw bedrijf. In een persoonlijke 1-1 sessie zoom je in op jouw specifieke situatie met doorgroei coach Bastiaan van den Noort.

“Je hebt je naam goed waargemaakt. Deze sessie heeft een behoorlijke impact gehad!” Joost, Oprichter Tech bedrijf

“Gaaf om zo concreet met je te sparren over mijn bedrijf. Heb er zeker veel aan gehad en heb zin er concreet mee aan de slag te gaan.” Simon, Directeur ICT bedrijf.

In deze sessie ga je leren:

 • Hoe je in vijf stappen je bedrijf kan laten doorgroeien, zodat je maximale impact maakt.
 • Hoe je keuzes op het gebied van innovatie veel makkelijker kunt maken.
 • Hoe je een winnende strategie formuleert.
 • De drie kritische factoren voor succesvolle uitvoering
 • Hoe je met het vliegwiel van Impact, momentum en versnelling creëert.
 • Welke twee toonaangevende methodieken al door duizenden ondernemers zijn toegepast om hun groei inhoud en snelheid te geven.
 • De twee kritische succesfactoren om een doorbraak in groei te realiseren
 • Het geheim van de katalysator

De Impact Sessie is een persoonlijke telefonische 1-op-1 coaching-sessie, we hebben dus alle tijd om in te gaan op jouw specifieke situatie.

Na aanmelding ontvang je en link met mogelijke tijden om de sessie in te plannen, je kunt de sessie dus inplannen op een moment dat het voor jou goed uitkomt.

De sessie duurt een volledig uur, waardoor je ook echt de tijd hebt om jouw uitdagingen en vragen te bespreken.

Na de Impact Sessie heb je:

 • Inzicht in waar je nu staat met je bedrijf en waar je grootste uitdaging in zit.
 • Helderheid over waar je naar toe wilt, zodat je hierin duidelijke keuzes kut maken.
 • In beeld welke stappen je NU kunt nemen om door te groeien naar het volgende niveau.
 • Helder op welk aspect je grootste uitdaging ligt en waar je de oplossing kunt vinden. (en nee die twee zijn vaak niet dezelfde)

Deze sessie wordt gegeven door Bastiaan van den Noort. Bastiaan heeft als doorgroei coach al honderden ondernemers geholpen hun bedrijf door te laten groeien naar het volgende niveau. Bastiaan is zelf ondernemer en één van de vaste trainers bij Spark Entrepreneurs Education in de toonaangevende groeimethodiek van Verne Harnish.

De investering voor deze sessie bedraagt € 247,- (excl. BTW). Wij stellen 2 sessies per maand beschikbaar gratis beschikbaar voor ambitieuze ondernemers. Wil je daar gebruik van maken, vul dan onderstaand je gegeven in.

Let op: Deze sessie is niet voor iedereen. Ook onze tijd is beperkt en we kunnen alleen in gesprek met ondernemers indien ook echt iets voor je kunnen betekenen. Na je aanmelding sturen we je daarom een aantal vragen. Zodra je deze beantwoord hebt, laten we je weten of je geselecteerd bent voor een gratis sessie.

We garanderen dat je er geen spijt van krijgt!

PS. Meld je direct voor de Impact Sessie. Let op: er zijn slechts 2 gratis plaatsen per maand beschikbaar! Reageer dus vandaag nog als je er kans op wilt maken!

{a1234ar10511}

Deel gerust met je netwerk: