In 5 stappen naar een snelgroeiend bedrijf met Impact!

Welkom bij deze online training. In onderstaande video ga ik je leren hoe de vijf pilaren van het Vliegwiel van Impact werken en wat je per onderdeel kunt doen om de groei van je bedrijf te versnellen.

Ik wil je uitnodigen om allereerst de video te bekijken. Vervolgens kun je met behulp van de checklist bepalen op welke pilaar voor jou de meeste nadruk ligt de komende periode. In de checklist vindt je ook onze eerste twee tips om daar vandaag verder mee aan de slag te gaan.

Klik op onderstaande video en de online video training opent direct:

 

Bekijk ook de bijbehorende ‘Impact Masters Checklist’ en bepaal in hoeverre jouw bedrijf op koers ligt voor maximale impact!

Mocht je nu al vragen hebben, laat het mij gerust weten. Je mag me bellen op 084- 830 55 67 of mailen. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk.

Op je Impact!

Hartelijke groet,

Bastiaan