Wat anderen zeggen

over onze groeiprogramma’s

 

Bastiaan heb ik ontmoet op de Sprout Challenge in 2014. Na een kort gesprek daar bood hij aan langs te komen om mij en mijn compagnons uiteen te zetten wat hij voor ons bedrijf zou kunnen betekenen. Nadat wij Bastiaan inhuurd hadden voor een kwartaal zijn wij opnieuw om de tafel gegaan met als resultaat dat wij een lange termijn samenwerking zijn aangegaan met elkaar. Inmiddels is er een sterkere drive, verlopen de vergadering nog beter en hebben we een betere focus. Bastiaan is daadkrachtig, heeft een sterke focus en is terzake kundig. Bovenal is hij oplossingsgericht. Tenslotte is Bastiaan een prettige person om mee te werken. Reden genoeg om hem van harte aan te bevelen.

Jeroen van het Kaar – Directeur Intermediair Groep Holland

Bastiaan heeft ons geholpen om de koers te bepalen. Vier intensieve sessies met 5 collega’s. Verschillende coaching gesprekken met mij en mijn compagnon. Bastiaan kent zijn methodes en leerde ons in korte tijd goed kennen. Hij weet iedereen mee te nemen en op één lijn te krijgen. Het klopt wat ze zeggen: “get a coach”! En Bastiaan is een goeie.

Matthijs Collard – Partner Hike One/Unitid

Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Bastiaan was het meteen een en al positive vibes. Het is overduidelijk dat hij ver boven de stof staat en dus inhoudelijk meteen veel waarde toevoegt. De echte kracht van Bastiaan zit in de combinatie van zijn ervaring, kennis en persoonlijkheid. Een unieke, scherpe, positief ingestelde kerel die ervoor zorgt dat je verder komt, concreet en actiegericht. Mijn business (H.E.L. Shooter) is niet een standaard winkel, en om het goed te begrijpen, moet je echt wel even erin duiken om alle lagen te ontrafelen. Wat mij opviel is dat hij direct bij onze eerste meeting al naar de kern kon komen en verder zelfs. Je hebt coaches die laten jou zeggen wat je eigenlijk al weet, en je hebt coaches die jou laten ontdekken wat je nog niet bewust wist. Bastiaan is voor in die laatste categorie, en dat is zeldzaam en extreem waardevol!! Bedankt Bastiaan! Ik kijk enorm uit naar onze verdere samenwerking.

Marc Pollen – H.E.L. Shooter

Na 10 jaar zelfstandig ondernemerschap vond ik het tijd om eens opnieuw naar mijn business te kijken. Bastiaan heeft in een kort tijdsbestek inzichtelijk gemaakt waar de groei zit, hoe ik mijn sales & marketing nog beter in kan richten en, heel belangrijk, hoe ik kan sturen op cijfers. Naast zijn deskundigheid heeft Bastiaan ook nog eens een aanstekelijk enthousiasme wat maakt dat ik met vertrouwen de volgende fase van mijn ondernemerschap in ga!

Saskia Paulissen

over onze masterclasses

Beste Bastiaan, Ik wilde je nog even laten weten dat ik zeer enthousiast bent over de gevolgde training Zakelijke Groei die jij aan de ACE gegeven hebt. Alle puzzelstukken vallen op zijn plaats. Ook de wijze waarop je de training gaf en de improvisatie sprak me enorm aan en hoop dan ook dat wij de training niet alleen omzetten in plannen maar ook deze plannen concretiseren. Ik verwacht dan ook dat jij hierbij een belangrijke rol kunt spelen. Nogmaals hartelijk bedankt en tot snel.

Rob Jansen – Directeur Chain Logistics

De masterclass Rockefeller Habits is van toegevoegde waarde voor elke organisatie, het enthousiasme en de toewijding van Bastiaan geeft extra waarde. Een trainer met echte impact.

Esther van Dijk – HR Manager Karo Pharma

Bastiaan, wat was de training fantastisch. In 1 dag een Masterclass Rockefeller Habits en wij zijn helemaal geïnspireerd geraakt en gaan er vol mee aan de slag. Echt een super dag met jou als ervaren, vakkundig en zeer plezierig trainer. Dank je wel.

Jaap Logge – Directeur/eigenaar Buro Logge

Bastiaan verstaat de kunst om zeer snel te schakelen tussen theorie en praktijk. Hij weet daarmee het denkproces van een ondernemer te versnellen in de goede richting. Hij heeft mij tijdens de masterclass “Rockefeller Habits” een paar keer positief verrast met onverwachte inzichten!
Pieter van Essen – Managing Director Essentium

Ik heb bij Bastiaan de Master Class Rockefeller Habits mogen volgen. Mede door de wijze waarop Bastiaan de Master Class leidde was dit voor mij een zeer goed besteedde en effectieve dag. De Masterclass is een effectief middel om een heldere focus op de groei doelen, kern competenties en prioteiten van de eigen organisatie te krijgen.

Patrick Ijnsen – Directeur Van ’t Hek Groep

I’ve enjoyed working with Bastiaan. His drive, enthousiasme and challenging approach, due to his true business experiences and out-of-the-box thinking, is inspiring.

Franc Hogguer – Managing Director Dunnebier Print & Marketing

Inspirerende trainer! Geeft koers en daagt je uit! Challenges and inspires you as a trainer!

Desiree Curfs – Cedris/Patijnenburg